Hesabınız. Kararınız.
Hesabınızı silmek isterseniz bunu uygulamada ya da doğrudan bu sayfada yapabilirsiniz.
Uygulamada silin
Hesabınızı doğrudan uygulama ayarlarından silebilirsiniz.
- Uygulamayı açın ve Profil’e gidin
- Hesabım’ı açın
- Hesabı sil’i seçin ve ekrandaki adımları izleyin
Hesabı silmek mağaza aboneliğinizi iptal etmez.
Etkin bir aboneliğiniz varsa, onu App Store ya da Google Play hesabınızdan ayrıca yönetmeniz veya iptal etmeniz gerekir.
Silme işlemi neyi kaldırır
- Hesabınız (ad, e-posta ve giriş bilgileri) silinir.
- Ortak alanda yalnızca siz varsanız, alan ve içindeki her şey (anılar, fotoğraflar, tarihler, planlar ve listeler) de silinir.
- Ortak alanda partneriniz de varsa, alan onunla kalır ve partneriniz ortak içeriği korur. Yalnızca sizin hesabınız kaldırılır.
- Hatırlatma bildirimleri cihazınızda planlanır ve uygulamayı kaldırdığınızda durur.
Verilerin yedeklerden ne kadar sürede kaldırılacağı ve yasal nedenlerle saklanması gereken kayıtlar olup olmadığı, nihai Gizlilik Politikası’nda netleştirilecektir.